Klacht: Bol.com levert niet, en vergoed vervolgens NIETS

op 18 maart 2020 over Bol.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een iPhone en een ander product besteld. Ik had dit op zondag laten bezorgen omdat mijn oude telefoon plotseling stuk ging. Bij het open maken van het pakket zat de iPhone niet in het pakket. Contact opgenomen met bol.com en daarna nog aantal dagen afgewacht, maar helaas kwam de iPhone maar niet. Bol.com wil nu niet een vervangende iPhone of geld terug storten. Ze zeggen dat ze achter de postbezorging staan. Dat is toch absurd? De koper dient beschermd te worden conform hun algemene voorwaarden. Dit gebeurd nu niet waardoor ik geen iPhone heb en meer dan 1.100 euro kwijt ben.

Gewenste Oplossing:

geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Bol.com in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Bol.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bol.com

Heeft op 18 maart 2020 om 12:49 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 18 maart 2020 om 12:57 geantwoord

Ik heb nog steeds mijn geld niet terug, terwijl ik niets heb ontvangen

Alle klachten die gemeld zijn door rob8