Klacht: Boete betalen tenzij ik de boek nooit heb gekregen

op 11 juli 2016 over VanDijk in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb aan het begin van het jaar de frans b boek niet gekregen. Heb daar een melding van gemaakt en heb hen gezecbt dat ik de boek ook niet meer wil omdat ik het al met mijn docent heb geregeld en dat ik met mijn buurjonge mee keek. Alleen nu moet ik een vergoeding gaan betalen omdat de de frans b boek niet heb ingeleverd tenzij ik die nooit van Van dijk kreeg

Gewenste Oplossing:

Als ik niks hoef te betalen omdat het niet mijn schuld is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar VanDijk over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door VanDijk in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat VanDijk een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

VanDijk

Heeft op 11 juli 2016 om 12:12 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Gaith Gasmi,

Wanneer je een boekenpakket niet compleet ontvangt heb je 30 dagen na levering van het pakket om dit bij ons te melden. Wij zullen dit dan uiteraard oplossen. Wij hebben echter geen melding van je ontvangen aan het begin van het schooljaar. Wij zien daarom geen reden om de schaderekening te laten vervallen.

Met vriendelijke groet,
VanDijk.nl

Heeft op 11 juli 2016 om 12:50 geantwoord

ik hab jullie meteen na ongeveer 5-6 dagen gebeld en vandaag ook nog en toen zei u collega dat het niet in het systeem stond maar heb wel gebeld dus het is jullie fout dat jullie het niet hadden genoteerd

Reactie van de melder van de klacht gaith_gasmi

1 jaar geleden - want ik vind het echt belachelijk dat ik nu door een fout van jullie een boek voor jullie moet kopen.

Bericht van VanDijk

1 jaar geleden - Beste Gaith Gasmi, Inmiddels hebben wij telefonisch contact gehad en wij gaan er vanuit dat met die oplossing alles goed zal komen. Met vriendelijke groet, VanDijk.nl

Alle klachten die gemeld zijn door gaith_gasmi