Klacht: Boekje van Freek

op 01 juli 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds 24-6- zijn de boekjes uitverkocht en kreeg ik te horen dat de freekboekjes nog binnen zouden komen. Na 9keer te zijn gaan informeren nog steeds GEEN boekje(1-7) Je zal je kleinkind maar beloofd hebben er voor te zorgen. Wel plaatjes-geen plakboek. Ik baal hier verschrikkelijk van en overweeg -zeker na alle beloftes- Jumboklant te worden

Gewenste Oplossing:

Beloftes moet je nakomen!!!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pcmleijten