Klacht: boeken verkocht aan van dijk ineens zelf moeten betalen?

op 12 juli 2015 over VanDijk in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb mijn boeken begin van het jaar besteld bij vandijk. koopboeken dus.
betaal dit netjes in termijnen 50 euro per maand. nou verander ik van opleiding en zag ik een mail staan van verkoop je boeken terug aan van dijk! nou mooi dacht dit ff te doen alleen doorgevoerd verkoopovereenkomst gekregen die bij de boeken met handtekening gedaan en opgestuurd. krijg ik ineens een mail dat met een vacature dat ik zelf 2 boeken moet betalen? zijn jullie hellemaal gek geworden? dus ik zou 65 euro krijgen nu zit ik 30-? waar staat dit op? denken jullie soms dat ikde boeken heb gehuurd en ik ze terug breng ofzo?

Gewenste Oplossing:

ik wil mijn belooft geld van de 6 boeken of ik wil mijn boeken terug en hellemaal geen rekening van 30 euro? ik heb de verkoopovereenkomst alles

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar VanDijk over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door VanDijk in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat VanDijk een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

VanDijk

Heeft op 13 juli 2015 om 09:38 geantwoord

Geboden Oplossing:

Per e-mail contact opgenomen met de klant en situatie uitgelegd.

Alle klachten die gemeld zijn door izzykantelaar