Klacht: Boeken te laat

op 03 september 2015 over Studystore in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op de site van studystore staat een uiterlijke datum van bezorging (bestelling verzonden binnen 48 uur). Deze datum is inmiddels al voorbij, wat heel vervelend is omdat ik hierdoor een studieachterstand op loop.

Als Studystore wel 48-uurs levering beloofd maar niet nakomt (waardoor ik de eerste twee weken niet volledig kan studeren en) ben ik zeer ontevreden.

Gewenste Oplossing:

online boeken kunnen inzien tot de tijd dat de boeken gearriveerd zijn en/ of mijn boeken binnen 24 uur verzenden met de spoedpost. Dit zijn kosten voor Studystore maar als je niet aan je beloftes voldoet had ik wel bij Bol.com besteld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Studystore over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door kim.1