Klacht: Boeken te laat ingeleverd!

op 07 december 2017 over VanDijk in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo

Mijn dochter is halverwege het school jaar over gegaan naar andere school. Door verschillende omstandigheden en vakanties zijn de boeken niet op tijd ingeleverd. Krijg ik een factuur van 457,- zodat ik een heel nieuw boekenpakket moet gaan betalen. Ik ben het er niet mee eens oké een boete is snap ik nog maar niet zo,n achterlijk hoog bedrag die voor een alleenstaande moeder niet te betrappen is. Ik eis kwijtschelding!

Mvg een wanhopige moeder.

Gewenste Oplossing:

Kwijtschelding

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar VanDijk over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door VanDijk in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat VanDijk een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

VanDijk

Heeft op 08 december 2017 om 10:11 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 12 december 2017 om 19:42 geantwoord

Ik verwacht alleen een boete.

Bericht van VanDijk

1 jaar geleden - Beste Massa, We blijven bij ons bovenstaande voorstel waarbij het volledige schadebedrag in termijnen kan worden voldaan. Bij uitblijven van betalen zal het incassotraject worden hervat. Vriendelijke groet, Gerda Afdeling klantenservice VanDijk

Alle klachten die gemeld zijn door Massa