Klacht: boek niet ingeleverd

op 13 augustus 2016 over VanDijk in de categorie Boekhandel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij gingen in Mie verhuizen,daardoor moest ik de choolboeken eerder terug sturen naar van Dijk.Heb ik keurig gedaan.Vervolgens een mail ontvangen dat alles goed was aangekomen.Toch nog voor de zekerheid gebeld of alles in orde was en ja dat was het.In Juli kreeg ik een mail waarin stond dat ze 1 boek nog niet ahdden gehad.Ik gelijk gebeld maar ik kon het mailtje als niet verzonden beschouwen.Vorige week kreeg ik weer een mail dat ik nu toch echt dat boek moest gaan betalen.Ik weer terug gemaild,om te zeggen dat het in orde was,plus gelijk de mail mee gestuurd waarin staat dat alle boeken ontvangen zijn..Kreeg ik vanmorgen weer een mail waarin staat dat ik het verzendbewijs moet mailen naar hun,alleen dan hoef ik het bo boek niet te betalen!!! Ronduit belachelijk,ze hebben gewoon hun zaken niet op orde en wij als ouders zijn er de dupe van!En als je belt duurt het 3 kwartier voordat je een medewerker aan de telefoon hebt!!!

Gewenste Oplossing:

Als ik een mailtje krijg waarin staat dat ik dat boek niet hoeft te betalene,en dat hun hun excuses aanbieden voor het ongemak.Maar vooral bangrijk dat ze hun zaakjes op orde hebben!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar VanDijk over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door VanDijk in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat VanDijk een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

VanDijk

Heeft op 15 augustus 2016 om 08:16 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw Weerensteijn,

We hebben op dit moment uw meest recente e-mail in behandeling. Naar aanleiding van dat bericht en uw klacht hier zullen wij u per mail een gepast antwoord aanbieden.

We vertrouwen er op dat u na het ontvangen van deze e-mail voldoende en naar tevredenheid bent geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
VanDijk.nl

Alle klachten die gemeld zijn door mariskaws