Klacht: Blue wash out

op 17 april 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn haar groen, Ik heb de washout gekocht en na 1 keer douchen is mijn haar groen geworden. en het is er na 2 weken nog niet uit het word ook niet minder.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn mooie blonde lokken weer terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat L’Oréal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

L’Oréal

Heeft op 08 juni 2017 om 12:27 geantwoord

Geboden Oplossing:

Naar aanleiding van het bericht dat wij via klacht.nl ontvingen, hebben wij direct contact met Julia gezocht. Wij vinden het erg vervelend om te moeten lezen dat Julia teleurgesteld is in ons product. Wij hebben de voicemail van Julia ingesproken en helaas tot op heden geen reactie van Julia ontvangen.

Heeft op 08 juni 2017 om 12:37 geantwoord

Ik heb helemaal geen voicemail mogen ontvangen

Bericht van L’Oréal

4 jaren geleden - Beste Julia, Dankjewel voor je bericht over COLORISTA WASH OUT blue hair. Helaas is ons voice mail bericht niet goed bij je aangekomen. Graag zouden wij je persoonlijk willen spreken om te kunnen overleggen. Wij vragen je daarom vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met ons Informatie Centrum. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 12:30 en 13:15 – 16:30 uur op telefoonnummer 023-54 99 500. Wij hopen snel van je te horen.

Alle klachten die gemeld zijn door J.Groen1