Klacht: Blokkerig beeld op kanaal 129, 131 en 413

op 12 juli 2017 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 14 februari is de monteur van Ziggo geweest om alles aan te sluiten. Alles deed het goed tot een maand geleden. Nadat er een update uitgevoerd was door Ziggo begonnen de bovengenoemde kanalen blokkerig beeld te vertonen. Ziggo gebeld, monteur geweest naar geen verandering. Weer naar Ziggo gebeld, de helpdesk is de vriendelijkheid zelve,weer een monteur gestuurd. Deze heeft van alles geprobeerd en toen hij vertrok deed alles het weer goed. Drie dagen later weer de blokvorming op de drie bovengenoemde zenders. Ik word er zo moe van. Ik kan niet wachten tot het jaar voorbij is om afstand te nemen van Ziggo.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als het probleem blijvend opgelost is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dazz