Klacht: Blokker Boxmeer

Michel. op 24 februari 2012 over Blokker in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Twee weken geleden 40 theemokken besteld bij Blokker filiaal Boxmeer, deze hadden ze op dat moment niet op voorraad en waren in de aanbieding. Volgens de bedrijfsleider geen enkel probleem, hij bestelde ze voor mij. Netjes mijn telefoon nummer achtergelaten en gewacht op het telefoontje.
Na twee weken nog niks gehoord.
Nu was ik toevallig vandaag in een ander filiaal en had daar gevraagd of ze die mokken nog hadden, ze waren geheel uit het assortiment en kon ook niet besteld worden. Dus maar even voor de zekerheid met filiaal boxmeer gebeld, daar kreeg ik de manager aan de lijn die niets wist van een bestelling. Ik zou worden teruggebeld door de bedrijfsleider, niet dus.
Toch maar weer zelf gebeld, kreeg weer de manager aan de telefoon; tsja sorry niet meer leverbaar..sorry je kunt een andere uitzoeken.
Daar ben ik dus niet blij mee!! ik heb er al 25, van die soort en kleur, ik moest die hebben om aan mijn aantal te komen die ik nodig heb voor mijn bedrijfje.
Hier was ik natuurlijk helemaal niet blij mee, uitgelegd dat ik als ze me hadden laten weten de missende mokken bij andere filialen kon halen, ik ben vertegenwoordiger en rij door heel Nederland. Dan kon ik zo links en rechts mijn aantal bij elkaar krijgen.
Nou ben ik vanavond (koopavond) naar boxmeer gereden om te kijken welke mokken ze hadden om te kijken of het passend is voor mijn andere ‘collectie’ ja die hadden ze, maar wel voor 1,89. Die ik had besteld waren 0,98. nogal een verschil. Vroeg wat ze konden doen, kreeg ik als antwoord van de bedrijfleider dat hij niks kon doen en dat ik pech had en dat het de normaalste zaak van de wereld was dat ik niet terug was gebeld, het was maar een kleine bestelling voor hem, pff die paar mokjes of het er nu 20, 40, of 80 zijn voor die paar centen. Natuurlijk stond ik perplex door zijn reactie, nog wel gevraagd of ik die andere mokken voor de aanbieding van vorige week mocht hebben: 1,29. Nee absoluut niet, daar doet de Blokker niet aan.
Dus met andere woorden nu zit ik met mokken waar ik niks mee kan, dus eigenlijk verplicht wordt om die duurdere te kopen door hun nalatigheid. Het merendeel van degene die ik heb zijn gebruikt en die kunnen dus ook niet retour.

Gewenste Oplossing:

Eigenlijk met een andere kleur mokken maar wel voor de prijs waar ik ze voor besteld heb, zelfs als ik ze kan krijgen voor de aanbiedings prijs van vorige week. Dit klopt nog niet maar ik heb echt deze soort mokken nodig.

Alle klachten die gemeld zijn door