Klacht: Bloed aan biologische kippenpoten

op 05 mei 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nu al verschillende malen achter elkaar biologische kippenpoten aangeschaft met veel bloed op de snijvlakken. Bij het bakken komt de jus vol met zwarte bloedstukjes, dat hoort niet bij kip. Wat gebeurt daar in dat slachthuis? Ik ben bang dat het weer allemaal te snel moet want dat is lekker goedkoop en vergroot de winstmarge voor AH. Niet goed dit.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de kip blank is, zonder bloed. Maar inmiddels staat het me al zo tegen dat ik betwijfel of ik ooit nog dit product wil kopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mar10nberk