Klacht: blijven maar emails sturen

op 24 juli 2017 over Promonederland.nl in de categorie Reclame

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Promonederland zegt dat ik mij heb aangemeld bij hun en hun partners!!!! dit is dus niet het geval!!!!schrijf me nooit ergens in voor zoiets….ondanks dat ik me iedere keer afmeld krijg ik doodleuk de volgende dag weer e-mails van promonederland en zo gaat het iedere dag

Gewenste Oplossing:

dat ik nooit en te nimmer weer e-mails van promonederland ontvang

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Promonederland.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Promonederland.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wokro