Klacht: Blijven maar bellen complete telefoonterreur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na zo’n 100 keer gebeld te zijn, en gesmeekt om met rust gelaten te worden deed een man zich voor als medewerker van Vattenfall. Mijn man had deze keer de telefoon opgenomen, en zei dat ik het de volgende dag wel af zou handelen. Zodoende tegen onze wil overgestapt naar engie. Alles is wel goed geregeld, heb niet teveel betaald maar moet wel dat contract afmaken. Zit ik er 3 maanden bij, beginnen ze weer te bellen. Sta in het bel me niet register, maar tegen deze tekefoonterroristen helpt niets.

Gewenste Oplossing:

Ben tevreden als ze niet meer bellen ik ben oud en wijs genoeg om zelf te beslissen. En ik wil met rust gelaten worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Nationale Energie Vergelijker over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Nationale Energie Vergelijker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Stopstopstop