Klacht: Blijven 20 euro afschrijven

op 05 augustus 2016 over huurexpert.nl in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb eenmalig gebruik gemaakt van huurexpert en 20 euro betaald daarna kom ik er nu achter dat ze elke maand dit al 5 keer onterecht hebben afgeschreven. Omdat ik in een roerige tijd zit kom ik er deze week pas achter. Mijn dochter heeft dinsdag een mail gestuurd en komt gewoon geen reactie op. Maandag meteen ga ik de bank bellen en kijken wat er mogelijk is.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als huurexpert het respect neemt en een antwoord terug geeft en 5 keer de ongewenste 20 euro dit is toch 100 euro die ik zelf hard nodig heb terug boekt op mijn bank rekening en ophoud met mensen op te lichten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over huurexpert.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over huurexpert.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door antoinette1962