Klacht: blender bodem laat los na blenden

op 24 juni 2017 over Tefal in de categorie Huishoudelijke apparatuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De onderkant van mijn blender is er 3 keer uitgevallen toen ik de geblende substantie in de kan er af haalde, alles over en in het apparaat. Zo al twee smoothies en een saus verpest. Daarnaast ontzettende bende natuurlijk, veel ongemak.Terwijl ik het onderste stuk steeds controleerde en aandraaide, nadat het de eerste keer gebeurde.

Gewenste Oplossing:

Wanneer tefal mij een vervangende blender geeft

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tefal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tefal nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Tefal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door olifandi