Klacht: blackhead killer peel off masker niet besteld wel betalen?

op 04 april 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op de website van luxstyle gesurfd en wilde de prijs weten van een blackhead peel off masker. Ik moest daarvoor mijn gegevens invullen, prijs kwam niet in beeld en ik heb de site afgesloten. Vervolgens kreeg ik wel een zakje met een maskertje toegestuurd met bijbehorende factuur. Ik heb alles teruggestuurd naar afzender en gemaild dat ik niet besteld heb en niets ga betalen. Ik krijg ondertussen al 3 maanden mails van dit bedrijf dat ze niets retour hebben ontvangen en dat ik moet betalen. Maar ik heb nooit iets bij ze besteld, dus ga niet betalen.

Gewenste Oplossing:

als ze de factuur sluiten en mijn gegevens uit hun bestand halen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door irisboterbloem