Klacht: Enorme afdrukken in nieuwe inductie kookplaat (BK Granite koekenpannen)

op 17 juli 2019 over BK pannen in de categorie Kookwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor onze nieuwe keuken en dure inductie kookplaat bedacht ook goede nieuwe pannen te kopen. BK stondg goed aangeschreven en zo dus een hele set BK Granite koekenpannen en wok aangeschaft, geschikt voor alle warmtebronnen en dus ook inductie.
Na 1 keer koken al een afdruk op de kookplaat. Schrok hiervan en begon te twijfelen aan de pannen. Alles weee nagelopen, pannen wel goed etc. Maar het zou moeten allemaal goed moeten zijn. Na 2 keer koken met de koekenpannen drie zones vol met een afdruk van de gebruikte koekenpannen. Niet met doekje en inductie reiniger te verwijderen. Plaat vernield…..
Nu proberen met een krabber, maar daar zit je niet op de te wachten elke keer. Ik durf de pannen niet meer te gebruiken en is nog afwachten wie dit op zich neemt.
De keukenboer zegt, ligt duidelijk aan de pannen….

Gewenste Oplossing:

Als BK snel antwoord en in ieder geval zorgt dat er nieuwe pannen komen en indien de afdrukken ook met schrapen er niet afgaan ze in overleg met de keukenverkoper komen tot een oplossing voor een ect nieuwe plaat. In ieder geval snel een reactie!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BK pannen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BK pannen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door EOAO