Klacht: binnenwerk neus van de schoene komen naar binnen

op 22 augustus 2017 over Meindl in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij 2 paar hoge wandelschoenen komt aan de binnenzijde van de schoen helemaal voorin bij de tenen het harde gedeelte naar binnen. Het drukt tegen de tenen waardoor pijn ontstaat. Het terugdrukken met de hand is niet mogelijk. Een paar van deze schoenen heb ik bij de leverancier (Bever) teruggebracht. Ze zijn door de schoenreparateur van Bever onder handen genomen waarbij het probleem maar gedeeltelijk is opgelost. Ik verwacht dat op korte termijn de schoenen wederom niet bruikbaar zullen zijn.
Zijn jullie bekend met het probleem en wat is de permanente oplossing?

Tevens vermeld ik dat ik een trouwe klant van Meindl met in totaal 9 paar schoenen van jullie merk. Als deze klacht niet adequaat wordt opgelost, zal ik mij op andere merken moeten oriënteren,

Met vriendelijke groet.

Henny van Vliet

Gewenste Oplossing:

Als het probleem volledig is opgelost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Meindl

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Meindl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hlaavanvliet@hotmail.com