Klacht: binnen 4 jaar (mogelijk) driewegklep defect bij calenta cw5 40c (bekende klacht)

op 17 mei 2016 over Remeha in de categorie CV Ketels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben in bezit van een Remeha Calenta 4 C CW5 verwarmingsketel van nog geen 4 jaar oud, Netjes service beurt laten geven (vorig jaar, nadat de thermostaat daar om vroeg) , maar nu is waarschijnlijk de driewegklep al defect (helaas ben ik ook 1 van de vele ongelukkigen. Ik zie klachten voorbij komen op deze site, maar ook bijvoorbeeld tweakers en kieskeurig. lijkt op een fabrieksfout?). Probleem kwam vandaag opeens op, met een hele warme vloer (vloerverwarming) terwijl de thermostaat op 15graden stond, en in huis 23graden werd (gemiddeld in huis 20graden). daarbij is er geen warm water meer te tappen. ik heb vervolgens de ketel uit/aan gezet, maar zodra ik de warm water kraan open doe, gaat de radiator en vloerverwaming gelijk aan.

Gewenste Oplossing:

ik zou ook graag zien dat remeha dit ook oplost. (voor de rest ben ik prima te tevreden over de combi ketel; zuinig, lekker stil)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Remeha over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door gwijnstroot