Klacht: Billendoekjes 2 halen 1 betalen

op 27 juni 2016 over Etos in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmorgen om 8.00 bij Etos. Ik wagentje vol geladen met dozen billendoekjes = 2 halen 1 betalen. “Nee” zegt de verkoopster in de winkel “dat is een oude actie, zaterdag was het druk en konden we het niet weg halen …. dat geldt niet meer vandaag”. Ik weer alles weg gezet … en ik zie nu: Ja hoor, actie gaat vandaag pas in, dus het was WEL geldig! lekker balen!!

Gewenste Oplossing:

Als de verkoopsters in de winkel weten welke actie er wel en niet geldt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Etos

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Etos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LeoniBoeren