Klacht: Bijna 3 maanden wachten op terugstorten geld

op 17 december 2012 over budgethouse.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een bakoven besteld bij budgethouse. De levertijd was maximaal
3 dagen. Na ruim een week belde ik op. Ze zeiden dat de oven over twee
weken geleverd zou worden. Na twee weken nog niks te zien. Nog een keer
gebeld. De oven is helemaal niet meer leverbaar. Ze boden ook geen excuses
aan oid, alsof het de normaalste zaak is om je klanten zo lang te laten wachten. Ik heb toen de bestelling geannuleerd en mijn geld zou binnen een maand op mijn rekening worden gestort. Na ruim een maand niks te zien. De twee maanden daarna heb ik ongeveer 6 keer gebeld, waar mijn geld bleef. Het was ruim 100 euro. Iedere keer zeiden ze dat het binnen een paar dagen op mijn rekening zou worden gestort. Niet dus. Eindelijk na veel gedoe werd het geld overgemaakt. Dit de eerste keer dat het bij mij misgaat bij online shoppen.

Gewenste Oplossing:

Schadevergoeding oid

Alle klachten die gemeld zijn door Robbbin