Klacht: Bij bezorging thuis

op 21 juli 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik maak een paar weken gebruik van uw bezorgdienst het valt mij op dat de houdbaarheidsdatum soms nog maar een dag is. Bijv. Speklapjes nog 1 dag. Bananenmet bruine punten.Dan moeten wij binnen 1of 2 dagen 6 Bananen opeten en puntjes ook nog maar 1dag.hopelijk kunt u hier op letten.

N

Gewenste Oplossing:

Als er beter gelet wordt op de houdbaarheidsdatum zodat we niet binnen enkele dagen producten moeten consumeren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gonnie veldman