Klacht: BH maat 80-A

op 26 juni 2017 over Primark in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In jullie lingerie assortiment is geen enkele BH maat 80-A te vinden. Mijn dochter is bijna 40 kilo afgevallen en moet dus nieuwe BH’s maar helaas zijn die bij jullie dus niet te koop. Zeer frustrerend. Tuurlijk zijn ze ergens anders te koop maar haar budget is niet zo groot dus dat is lastig. Ik vind het ook belachelijk. Je gaat bij jullie van 75D naar 80B heel vreemd. Ik hoop dat jullie hier iets mee doen.

Gewenste Oplossing:

Zodra er BH's zijn in de maat 80-A. Er zijn vast veel meer vrouwen die deze maat hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primark

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Primark nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mo Dimmendaal