Klacht: bezorgklachten, niet online kunne doorgeven

op 22 augustus 2016 over Trouw in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn ouders hebben vrijdag de 19e geen krant gekregen. toen zij daar over belden, kregen zij als antwoord dat zij niet betaalden.
Dat is idd zo want ik betaal hun krant. de laatste afschrijving is gewoon gedaan.
Bu wil ik dit online melden en dat kan ook niet want volgens uw administratie bestaat hebben zij geen abonnement. Uw administratie is duidelijk niet op orde. Zij worden ook herhaaldelijk gebeld of zij een abonnement willen. nu zijn deze mensen 90 en zeer slecht te been. Een gang naar de telefoon is een opgave. Ik wil u vragen wilt u daarna stoppen en uw administratie op orde stellen.

Gewenste Oplossing:

De inhoud van de krant is top

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Trouw

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Trouw nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door EDMB1991