Klacht: Bezorging zaterdag krant

[email protected] op 27 februari 2021 over Tubantia in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoe vaak mag een bezorger de krant vergeten te bezorgen? Ik heb alleen de zaterdag krant waarvan ik de helft maar ontvang. 1000 keer excuus en een digitale krant, wat heb ik er aan. Ik heb een abonnement op een papieren versie van de zaterdag krant en niet op de digitale. Ook wil ik deze niet zelf ophalen middels een tegoed bon. Daarvoor heb ik toch een abonnement? Wat snapt de Tubantia hier niet aan?

Gewenste Oplossing:

Gewoon waarvoor ik betaal. Elke zaterdag volgens overeenkomst en papieren versie van de krant

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tubantia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tubantia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]