Klacht: bezorging niet op afgesproken dag

op 23 januari 2014 over V&D in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren een bestelling geplaatst rond 18 uur en er zou vandaag geleverd worden. Krijg ik net een mailtje binnen dat het pakket per ongeluk niet mee is gegaan met selektvracht dit vind ik echt heel vervelend aangezien ik deze kleding morgen aanmoet en ik dus ook niet thuis ben morgen!! Bellen naar de klantenservice gaat niet met mobiel? en een email word pas heel laat in behandeling genomen ik bestel dus ook niets meer online bij de v&d

Gewenste Oplossing:

dat de afspraken gewoon nagekomen worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door V&D in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat V&D een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

V&D

Heeft op 28 januari 2014 om 15:54 geantwoord

Geboden Oplossing:

Er is contact opgenomen met de klant.

Alle klachten die gemeld zijn door dammirtje