Klacht: bezorging krant

Herman Boers op 21 september 2021 over Tubantia in de categorie Kranten - Regionaal

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vandaag is weer de krant niet bezorgd en aan de overkant van de straat wel, dit is ongeveer 20 !!! x eerder voorgekomen de laatste maanden , ik heb al teintallen keer gebeld gemaild etc maar zonder oplossingen blijkbaar; zeer irritant is ook de spraak computer want je kunt je ergernis niet kwijt; een simpele reaktie U krijgt Uw geld terug is nioet6 acceptabel, ik ga echt mijn abonnement opzeggen indien er nu geen verbetering incl compensatie komt, bel svp 06-51814318

Gewenste Oplossing:

zie beschrijving en alsnog bezorging vandaag

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tubantia

Reactie van de melder van de klacht Herman Boers

1 jaar geleden - niets gehoorde belachelijk zoals Tubantia met zeer trouwe leden omgaat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tubantia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Herman Boers