Klacht: Bezorging kerstkaarten

[email protected] op 27 december 2019 over Sandd in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb 10 dagen voor de Kerst 35 kerstkaarten verstuurd bij Etos in Sliedrecht waar ik ook de zegels heb gekocht deze aldaar in de bus gedaan ,geen enkele kaart is tot op heden aangekomen vrienden ,familie vroegen ons of wij er mee gestopt waren tot onze grote verbazing heel erg vervelend.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn aankoop bedragvan mijn zegels terug krijg .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sandd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sandd nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]