Klacht: Bezorging en smoesjes

MiriamBS op 19 november 2022 over Domino's Pizza in de categorie Cafés en Restaurants

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds de opening in Panningen bestellen wij regelmatig. Wij moeten hiervoor altijd bellen want de bezorging gaat net tot de overkant van de weg. Vandaag krijg ik tot mijn verbazing van een zeer onvriendelijk meisje te horen dat ze niet bij ons bezorgen. Jammer dan wordt er letterlijk gezegd. Als ik vraag waarom ineens dit niet kan zegt ze dat bezorgers een gps hebben en dit niet mag. Ze gaat overleggen en zegt dat we niet kunnen bestellen. Als ik zeg dat ik dan wel voor het eerste huis net aan de overkant bestel zegt ze dat het te druk is en dat ze niet meer bezorgen. Op mijn opmerking dat ik dan wel via Thuisbezorgd bestel en voor dat huis blijft wachten zegt ze als je daar blij van wordt moet je dat maar doen. Bij mijn vraag naar haar naam begint ze te lachen, ik heb de telefoon aan mijn man gegeven, toen kon de bestelling ineens wel en wordt de bestelling aangenomen. Tien min later wordt er gebeld dat er geen fietser meer is. Erg slechte service en zeer klantonvriendelijk. Tot nu toe nooit problemen (vaak grote bestellingen) maar dit is de laatste keer geweest. Als mijn man oppert naar het tankstation te rijden is er ineens wel weer een fietser. Ik zou investeren in een customer service training. NB alle zaken in Panningen bezorgen gewoon bij ons en wij hebben nog NOOIT zoiets meegemaakt.

Gewenste Oplossing:

Personeel cursus klantenservice, geen smoesjes (gps en ze krijgen boete anders, er zijn geen fietsen meer, het is druk we bezorgen niet)..bezorggebied aanpassen, alle andere winkels in Panningen bezorgen wel in het buitengebied, nb 800 m verder.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Domino's Pizza

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Domino's Pizza nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MiriamBS