Klacht: bezorging boek via eci

op 05 juli 2012 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag,

mijn naam is veronique lagendijk en heb 28 juni jl een boek besteld op de site van eci. deze zou op 29 juni aankomen bij mij. ik heb een briefje in de bus gehad van selekt vracht dat ze waren geweest. ik niet thuis was , maar dat ze het morgen tussen 9 en 2 nog een keer zouden proberen. het is nu donderdag 5 juli en mijn boek is nog niet binnen. als ik het nummer bel wordt er niet opgenomen en de site van de code. werkt niet. ik vindt dit geen fijne service ik heb nooit last gehad van eci service maar dit is zeer vervelend want ik heb wel voor het boek betaald. ik ga over 9 dagen met vakantie en wil dit boek graag binnen hebben voor die vakantie .

met vriendelijke groet ,
vn lagendijk

Gewenste Oplossing:

binnen 2 dg graag mijn bestelde boek in huis hebben. als ik niet aanwezig ben wil mijn buurvrouw van 333 het graag aannemen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 06 juli 2012 om 11:39 geantwoord

Geboden Oplossing:

De klacht is in behandeling genomen. Helaas zal de geadresseerde contact dienen op te nemenmet de verzender.
Ik heb namens Selektvracht B.V. mijn excuses aangeboden.

Met vriendelijke groet,

Selektvracht B.V. Webcare Team

Alle klachten die gemeld zijn door vero83