Klacht: Bezorger nog steeds niet geweest.

op 16 juli 2017 over Reviva in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag zou opd tussen 09:00 en 13:15 mijn bestelling van telfort leveren. Echter zijn ze nog steeds niet langs geweest.
Heb gisteren een nachtdienst gehad en ben speciaal voor deze bestelling wakker gebleven.

Dit moet opgelost worden.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als mijn bestelling vandaag nog binnen komt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Reviva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Reviva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Reviva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Reviva

Heeft op 16 juli 2017 om 14:06 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Rosario,

De order stond inderdaad ingepland voor vandaag. Helaas mag deze order van KPN niet geleverd worden. Voor meer informatie omtrent de annulering moet ik je helaas doorverwijzen naar de klantenservice van KPN daar wij niet kunnen zeggen waarom de order geannuleerd is.

Met vriendelijke groet,

Online Pakket Dienst.
. . . . . . . . . . . . . . . . . .

Bericht van Reviva

1 jaar geleden - Beste Rosario, Ik zie dat je de oplossing hebt afgewezen. Kan ik naast bovenstaande nog iets voor je betekenen? Met vriendelijke groet, Online Pakket Dienst.

Heeft op 16 juli 2017 om 14:21 geantwoord

Het is onzin dit hele gedoe zowel van telfort als van opd. Telfort is fout omdat hun geen reden tot annulering hebben en opd omdat ze niets laten weten per SMS, telefonisch of per mail en de klanten gewoon lekker laten wachten. Dit Is ook meteen de laatste x geweest dat ik Bij De opd laat bezorgen.

Bericht van Reviva

1 jaar geleden - Beste Rosario, Zoals ik al aangaf weet ik de achterliggende reden van de annulering niet. Ik zie dat er in korte tijd veel bestellingen(12) zijn geplaatst op dit adres waarvan een groot deel geannuleerd is. Veelal onder verschillende email adressen. Wellicht dat het daar wat mee te maken heeft. Ik raad je inderdaad aan om je volgende bestelling in de winkel op te halen daar een volgende bestelling waarschijnlijk automatisch geannuleerd wordt. Met vriendelijke groet, Online Pakket Dienst.

Alle klachten die gemeld zijn door rosario1994