Klacht: Bezorger komt niet opdagen

op 09 oktober 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn boodschappen zouden tussen 21:00 en 22:30 bezorgd worden en het is onderhand al 23:33 en nog niks ontvangen. Dit terwijl ik al in bed had moeten liggen ivm werk. Echt belachelijk dat ik ruim een uur moet zitten wachten in pyjama in de hoop dat deze nog komt. Ook fijn dat ik enkel een sms krijg dat hij door omstandigheden wat later is en er zal zijn om 23:00…

Gewenste Oplossing:

Tegemoetkoming. Op zn minst een mindering op de bestelling. Dit kost me een uur wachten + nachtrust.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wennnndy