Klacht: bezorger helpt niet mee

op 23 februari 2018 over JKS Sneltransport in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren is een nieuwe vloer (laminaat) bij ons thuis bezorgd. De bezorger wilde niet helpen om het laminaat mee naar de juiste plek te brengen. Hij liet zelfs de pallet voor deur staan en liet ons met een open deur zelf alles naar binnen sjouwen. Zijn reden was: ik hou niet van trappen, ben er vroeger eens vanaf gevallen…
Toen vroeg ik of hij het dan even mee binnen in de gang wilde zetten, maar toen was hij met palletwagen op weg naar zijn vrachtwagen. Daarna heb ik in mijn eentje in de vrieskou alles naar binnen moeten sjouwen. Erg onbeschoft en onbeleefd al vraag je het mij. Ook hebben wij nu een pallet thuis staan, waar wij totaal niets mee kunnen.

Gewenste Oplossing:

Als meegeholpen wordt om het materiaal naar de gevraagde plek gebracht wordt.

Alle klachten die gemeld zijn door M. van Oirschot