Klacht: Bezorgen levering leugenaar!

Johni op 20 november 2022 over MediaMarkt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb het product op 18 november gekocht. Er werd een afspraak gemaakt om het op 19 november thuis te bezorgen. Ze hebben niet geleverd op 19 november. Ik belde en vroeg waarom. Ze zeiden dat er niemand is om de wasmachine te installeren. Het spijt me, ze zeiden dat we op 20 november zullen bezorgen. Op 20 november werd er niet bezorgd. Ik heb weer mediamarkt gebeld! Ik zei dat de bezorging nog steeds niet is voltooid. hij zei dat de bezorging niet was gedaan omdat de bezorging bij het huis was, maar je deed de deur niet open. Je liegt, ik zei dat ik al 2 dagen thuis wacht. niemand kwam. Niemand belde aan, ik zei dat je liegt. Ik sprak met de klantenservice op 20.11.2022 om 15:21. Hij begon ook ruzie met mij te maken. Ik ben er niet verantwoordelijk voor als het niet bij je thuis is afgeleverd. Als je niet tevreden bent, betalen ze je geld terug. Ik zei wie is hiervoor verantwoordelijk? zei niemand. Jij die niet bedient en liegt, jij die niet thuisbezorgt en ben ik verantwoordelijk? Ik zei . jullie zijn allemaal klootzakken en hoerkind

Gewenste Oplossing:

Niks !!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MediaMarkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MediaMarkt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Johni