Klacht: Bezorgd pakket aan opgeheven winkel

op 12 mei 2017 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een pakket laten bezorgen aan de winkel in de keizerstraat 33 te Den Haag na geen bericht ben ik zelf bij het kiala punt aan de keizerstraat gaan navragen waar mijn pakket is gebleven bij aankomst bij de winkel bleek deze winkel voorgoed te zijn gesloten??ik keek door de winkelruit naar binnen daar bleken op de toonbank allerlei pakketten te liggen bij navraag bij kiala bleek deze nog steeds te leveren aan de Winkel??ik blijf proberen om contact te krijgen anders schakel ik de politie in voor fraude en oplichting!!šŸ˜

Gewenste Oplossing:

Gaarne pakket naar mijn huisadres of neem contact op de geadresseerde

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marlon8890