Klacht: beveiliging servicetooils

op 01 mei 2017 over KPN Internet in de categorie Internetproviders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mevrouw, mijne heren,
Bij het veranderen van mijn gebruikersnaam en wachtwoord voor mijn experiabox V10 viel het mij op dat iedereen die de laatste drie cijfers van mijn bankrekening weet, zomaar de fabrieksinstellingen weer kan terugzetten, en wie weet wat meer. Deze beveiliging is strikt onvoldoende.

Mijn tweede punt is dat het tot mijn verbazing niet mogelijk blijkt om een gastnetwerk in te stellen. Op internet wordt gewag gemaakt van plannen van KPN om dat te veranderen, maar wanneer? En moet ik dan weer een nieuwe router aanschaffen, dat lijkt mij unfair.

Gewenste Oplossing:

Betere beveiliging service tools.

Te downloaden software experiabox V10 voor instellen gastnetwerk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN Internet

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN Internet nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door J. Lohman