Klacht: Betselling niet ontvangen

lindaa68 op 05 april 2013 over Groupdeal in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 11 februari jl. heb ik een gratis RebounZ Orthopedisch voetbed besteld waarvan ik alleen de verzendkosten a € 5.95 moest betalen. Hier heb ik aan voldaan. Tot op heden heb ik mijn bestelling NIET ontvangen. Ik heb diverse mailen verzonden. De eerste twee keer werd mijn de toezending een week later toegezegd. Niet dus. Ik heb toen twee mails verzonden met het verzoek/eis om mijn verzendkosten dan maar terug te storten. Op deze twee laatste twee mails krijg ik niet eens een antwoord terug.

Het gaat maar om zes euro maar als dat bij meerdere klanten zogaat dan is het snel rijk worden bij groupdeal!

Gewenste Oplossing:

Levering van mijn bestelling of terugstorten van mijn geld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Groupdeal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Ik heb Groupdeal een herinnering gestuurd dat deze klacht nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Groupdeal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Groupdeal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Groupdeal

Heeft op 12 april 2013 om 13:34 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw,

Vervelend om te horen.

Graag komen wij met u in contact via: [email protected]

Vriendelijke groet,

Het GroupDeal Team
www.groupdeal.nl

Alle klachten die gemeld zijn door