Klacht: Betreft buslijn 7 naar hoofdstation vanaf siersteenleen

op 30 juni 2017 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zonet bij de bushalte bus 7 siersteenlaan bus richting hoofdstation van 15.29 is de chauffeur gestopt heeft een blanke nederlandse meneer meegenomen deuren dichtgedaan en weggereden. Een mevrouw die net naasr me stond zei een klacht indienen dit is discriminatie. Bij deze de mevrouw wil als getuige optreden ( blanke mevrouw)
Ik maak hier melding van want ik vind dit niet kunnen. Ronduit onbeschoft!!

Gewenste Oplossing:

Geen is jullie personeel

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DFW1966