Klacht: Betaling vastgehouden door Paypal – wel afgeschreven

op 20 december 2017 over Paypal in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij mij is het bedrag afgeschreven en tevens ook van mijn credit card. Echter de verkoper zegt dat aan zijn kant da transactie niet is gevalideerd/geverifieerd en heeft dit ook middels screenshots aangetoond. hij wacht op een bedrag van 516,56 euro. En dit terwijl ik er 535 euro betaalde. Er blijft behoorlijk wat aan de Paypal strijkstok hangen en dan duurt het nog lang voordat de verkoper zijn geld heeft ook!

Gewenste Oplossing:

Als de sodemieter bij de verkoper mijn transactie voltooid zetten en er voor zorgen dat dit nooit meer gebeurt. Hiervoor heb ik geen paypal!

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Paypal

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Paypal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sanderpay