Klacht: Betaling en contact

op 22 juli 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde een pakket versturen en melde het pakket aan op de website. Dan betaal ik, maar verder krijg ik geen code of email hoe nu verder af te handelen. Ik heb via de site een mail gestuurd om te vragen hoe dit verder gaat, maar krijg geen reactie. Ik probeer meerdere telefoonnummers, maar krijg geen gehoor. Groet, Irene westendorp 0643011677

Gewenste Oplossing:

Een reactie van Kiala en verzendgegevens zodat ik mijn pakket eindelijk kan versturen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Irenewestendorp