Klacht: Betalen voor verkeerde diagnose

op 21 januari 2014 over Renault Westpoort in de categorie Autodealers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb mijn Espace bij Renault Dealer Arend aan de Donauweg laten repareren. Hebben mij ongeveer 250 euro laten betalen voor het aanduwen van twee stekkertjes. Uiteindeijk heeft dit niet geholpen en na een tweede keer tevergeefs de auto terug te hebben gebracht, heb ik zelf succesvol de reparatie uitgevoerd en heeft me dit 125 euro gekost.

Gewenste Oplossing:

...

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Renault Westpoort

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Renault Westpoort nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door belkasem