Klacht: betalen in bus

op 23 juli 2015 over GVB in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

i ik zit iedere dag in bus 37 van Amstel naar liergouw wat veel geld kost het valt op dat mensen van dappermarkt die instappen af en toe gratis meemogen vind dit zo onredelyk wy moeten ook betalen en kost my iedere dag 6 euro aan openbaar vervoer op 14 juli bus nummer 315 van tien over drie bus 37 stappen op dappermarkt in 2 volwassenen en drie kinderen en mochten gewoon gaan zitten en dit is niet de eerste keer ik vind als je op de markt kan lopen moet je ook betalen ik heb vandaag vergeten uit te checken in bus 37 en moet nu ook nog 14 dagen wachten wat my 4 euro kost en me tarief

Gewenste Oplossing:

gewoon redelyk dat iedereen betaalt zo als het hoord

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GVB

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GVB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door g hendriks