Klacht: Betalen direct bij de bron.

op 10 augustus 2016 over Waternet in de categorie Waterschappen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In Amsterdam moet per 1 oktober direct aan water net worden betaalt door ongeveer 100.000 mensen. Dit werd tot nu toe afgedragen aan de VVE of de woningbouwvereniging. Veel al hebben deze woningen geen watermeter. Ik heb even na gekeken wat we nu per huishouden betalen en wat we per 1 oktober moeten gaan betalen . Tot mijn schrik wordt het maand bedrag met 22,4% verhoogd. Na een telefoontje kreeg ik te horen dat ik zelf maar een loodgieter moet inhuren om eventueel de water meter te laten plaatsen voor enke2 honderden euro’s. Dit vind ik geen manier en ik heb ook geen mogelijkheid om naar een andere partij over te stappen. Ik zal ook op andere media hierover mijn beklag doen. Waternet gaarne met een goede oplossing komen aub.

Gewenste Oplossing:

Als ze met een redelijk maand bedrag voorstel komen of een water meter plaatsen op hun kosten.

Alle klachten die gemeld zijn door Knorpsretep