Klacht: Betaalt maar niks ervoor terug gekregen

op 19 mei 2020 over IQ-DRIVE in de categorie Rijscholen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een pakket gehaald en betaalt en zou beginnen met rijlessen. Maar toen hebben ze niks meer van ze laten horen, ik belde mijn rijinstructeur die mij vertelde dat ik het hoofdkantoor moest bellen toen ik dat deed nam niemand op ik heb het gevoel dat ik ben opgelicht

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn rijlessen kan vervolgen of als ik mijn geld terugkrijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IQ-DRIVE

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IQ-DRIVE nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Boze klant 22102001