Klacht: betaald, maar niets geleverd (3 maanden geleden)

op 09 september 2016 over Vipfashionshop in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb (11 juni 2016) een artikel besteld via Vipfashionshop.nl
Nadat de afgesproken levertijd is verstreken, heb ik contact opgenomen met Vipfashionshop.nl zonder enige reactie. Vervolgens krijg ik ong. een week later een mail terug dat zij met vakantie zijn, en als ik verder nog vragen heb, dit naar hen kan mailen. Tot heden geen reactie en we zitten al op 9 september 2016. Gelukkig was het maar 1 artikel (pet 50 euro), maar hier bestel ik dus echt nooit meer.

Gewenste Oplossing:

ik zou tevreden zijn als hier acties tegen genomen worden, zoals geld terug, of het blokkeren van hun website, zodat andere kopers hun geld niet vergooien.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vipfashionshop

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vipfashionshop nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door swterry14