Klacht: Betaald maar niet verwerkt

op 24 september 2017 over Wish in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een bestelling geplaatst via wish (KLARA) IDEAL bedrag van 30 euro via mijn smartphone echter is het bedrag van mijn rekening afgeschreven,maar de bestelling is niet verwerkt…ik kreeg een foutmelding dat het bestelling niet is gelukt…..vandaag ben ik het weer gaan proberen maar via de PC…want soms kan het daar aan liggen bestellen via je smart phone…dit keer was mijn bestelling IDEAL 11 euro (KLARA) en weer was deze mis gegaan….van mijn rekening afgehaald maar de producten in de winkel wagen zijn niet verwerkt….artikelen liggen nog steeds in de winkelmandje…..graag wil ik mijn uitgave terug van 41 euro in totaal…

sinds de Paypal betaal optie verwijderd is…..doet de hele site dom!

Gewenste Oplossing:

wanneer ik mijn bestellingen ontvangen heb....of direct mijn geld terug gestort hebt gekregen!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ConCon