Klacht: Betaald maar niet verwerkt

op 02 oktober 2017 over Wish in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bestelling gedaan bij Wish
Normaal ging dit altijd goed maar nu besteld en betaald via Ideal en de artikelen blijven in de winkelmand staan als niet betaald en ik blij herinneringen ontvangen van wish dat er onbetaalde artikelen in de winkelmand staan terwijl het gewoon netjes betaald is

Gewenste Oplossing:

Als nog de artikelen ontvangen anders geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Berry Beugelink