Klacht: betaald maar geen boeking bekend bij Ryanair

op 25 mei 2016 over Ryanair in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik hb op 21 mei een vlucht geboekt voor 5 personen van Bremen naar Alicante. Het geld (809 euro) is direct afgeschreven, maar ik heb geen bevestigingsmail gekregen. Na mailcontact en uiteindelijk telefonisch contact met Ryanair werd mij door een medewerker aangegeven dat er geen boeking van ons bekend is. Op mijn vraag of zij dan het gehele bedrag kunnen terug storten werd gezegd dat ik hiervoor een refund moet vragen. Echter op de website van Ryanair staat nergens hoe dit werkt. Alleen wel voor een refund voor bagage of vertraagde vluchten. Wat kan ik doen?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik het hele bedrag terug gestort krijg op mijn rekening of als iemand mij kan vertellen hoe dit moet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ryanair

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ryanair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door stephaniebossink@gmail.com