Klacht: Betaald maar geen bevestiging

Bianca70 op 10 december 2021 over Victoria Secret in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag een bestelling gedaan bij Victoria’s Secret. Vlak na de betaling kreeg ik een foutmelding op het scherm dat ik opnieuw moest betalen. Echter is het geld gewoon bij mij afgeschreven, terwijl ik geen bestelbevestiging heb gekregen. Het is niet mogelijk om ze te contacten buiten dat je ze belt maar ik ga niet naar de VS bellen. Hoe nu verder?

Gewenste Oplossing:

Ik wil m'n geld terug en ik koop daarna nooit meer iets bij ze.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Victoria Secret

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Victoria Secret nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bianca70