Klacht: Betaal te veel !!!

op 08 juni 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag, ik heb just betaald dan krijg ik brief 10 euro extra te betalen !!! Schandalig het produkt kost maar 29 euro en tenslotte moet je 44,85 betalen dat zijn al GROTE schandalen !!! Nu krij ik terug bief en moet nu 20 euro betalen !!!! Ik zal nooit nog iets BESTELLEN EN ALS IK REKLAME VAN JULIE ZIEN STAAN DAN ZAL IK IEDEREEN OP FB. VERWITTIGEN iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gewenste Oplossing:

Niet tevreden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Klacht van produkt